vrijdag 5 juli 2013

Terugblik op 15 jaar Bommelzolder

Museum de Bommelzolder bestaat vijftien jaar en dat is een bijzondere prestatie, als u bedenkt dat het museum is opgericht en geëxploiteerd zonder een cent subsidie. Alle activiteiten worden door vrijwilligers gedaan en zoals u op deze website ziet, is dat niet weinig.

Ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan geeft het bestuur een boekje waarin de geschiedenis van Museum de Bommelzolder is vast gelegd.
Dit briljante werkje – in 52 pagina’s – kunt u aanschaffen voor de prijs van € 9,50 en als u donateur van het museum bent, kost het slechts de kostprijs, € 6,--. (alles incl. verzendkosten).

U kunt het boekje bestellen door het bedrag te storten op bankrekening 36 15 00 041 t.n.v. Museum de Bommelzolder, o.v.v. Boekje Museum de Bommelzolder 15 jaar.

Mocht de prijs u begrotelijk zijn, dan kunt u het boekje ook gratis HIER downloaden van onze site, immers geld speelt geen rol voor een heer van stand.

Zo ziet u maar hoe een heer van stand in stilte goed doet...

2 opmerkingen:

 1. Na kennis genomen te hebben van de download moet ik bekennen; Voorwaar een meesterlijk werkje! Dit foliantje wil ik met zijn originele pracht en praal in handen houden.

  Hiertoe heb ik mijn bankier opdracht gegeven om het bedragje uit mijn kluis te halen en het persoonlijk aan de geldvooraad van De Bommelzolder toe te voegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Pim en bestuur,

  Mag ik u als eenvoudig heer, dank zeggen voor uw vele, leuke, stille op de achtergrond, toch zo belangrijke werkzaamheden aan de 'zolder'.

  En of het nou je onderwijstalent of je nostalgie-gevoel is geweest wat de doorslag gaf, het resultaat is geweldig. Heer Bommel verzucht tevreden: "Als mijn goede vader dit nog eens had meegemaakt!"

  BeantwoordenVerwijderen